Zijn bekentenis

Bij het jaarlijkse popconcert in ons park trof ik mijn oude buurjongen. Dat concert is een gezellige happening, maar ook altijd een weerzien met dorpsgenoten, die je al langer niet gezien hebt. Zo was het leuk om mijn buurjongen weer eens te spreken. Hij en onze zoon zijn even oud en van baby af aan zijn ze met elkaar opgetrokken. Zoals P memoreerde, die vriendschap blijft, ook al zien we elkaar tegenwoordig een stuk minder vaak. Mooi!

Opeens zegt hij tegen mij: ‘Ik moet je wat bekennen”. Wij ( buurjongen en zoon) lachten je vroeger uit, omdat je Rowwen Hèze leuk vond, maar ik moet je zeggen, dat ik de rustige nummers van die groep tegenwoordig wel erg kan waarderen. Het melancholische is zo mooi!”

Ik ben thuis weer eens gaan luisteren naar ‘Auto, vliegtuug den trein den boat”. En nog steeds ben ik fan. Heerlijke muziek! Laat ze maar lachen!

11 gedachtes over “Zijn bekentenis

  1. Haha, weetje nog Jeanne dat jij, bij onze eerste kennismaking bij de ESAN adjuncten-opleiding, de naam Rowwen Hèze op mijn rug had gespeld – en ik moest d.m.v. vragen stellen er achter komen welke beroemdheid er op mijn rug hing. Ik kende de goede man volkomen niet… Ik heb de naam dus niet geraden. En ik ben ook nooit een fan van ‘m geworden…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s