Derde editie

Grappig hoe we elk jaar de draad weer oppakken met elkaar. De derde editie van onze bloggersclub was weer een feest van herkenning. We spraken af in Utrecht, lekker centraal, omdat wij bloggers uit alle windstreken komen, zowel uit Den Helder als uit Zuid Limburg om een paar dwarsstraten te noemen. Ter verhoging van de feestvreugde is er zomaar ingeslopen, dat we elkaar kleine cadeautjes toeschuiven.

Je komt in de loop van zo’n jaar zowat elke dag zogenaamd bij elkaar op visite, tenminste bij de dagelijkse bloggers. Bij de anderen iets minder frequent, maar dat is de reden, dat je het gevoel hebt elkaar toch redelijk te kennen. Hier zit de groep, Els, Marthy, Inge, Ton, Emy en nieuwkomer Sjoerd. Bertie schitterde door afwezigheid, helaas, geveld door de griep. Iemand moet de foto maken, dus als je mij wilt zien kijk je maar bij één van de anderen.

Na een heerlijke lunch

en genoeglijke gesprekken ging het weer huiswaarts. Tot volgend jaar!

12 gedachtes over “Derde editie

  1. Het was een gezellige dagje. Ook de heen en terugreis waren zeer ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar. Haha, dat van die kadootjes had iemand me wel even in de oren mogen fluisteren. Maar dat maakte de verrassing des te groter.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie