Nieuwe titel

Sinds gistermiddag is er een nieuwe titel aan mijn ‘titulatuur-rijtje’ toegevoegd. Ik was al : kind, zus, nicht, tante, moeder, schoonmoeder, juf, lerares, Remedial Teacher, Intern Begeleider, adjunct, echtgenote, mevrouw, buurvrouw. Maar sinds gistermiddag mag ik de titel oma voeren. Mijn dochter heeft een baby gekregen. Wij hebben een kleindochter, FIEN! Mijn schoonzoon kondigde haar aan als: ze is lief, klein en gezond! Wat wil je nog meer!

En nu afwachten, wanneer we haar in het echt kunnen bewonderen en vasthouden.

37 gedachtes over “Nieuwe titel

  1. Jeanne en Sjaak, wat heerlijk, een gezonde kleindochter. Gefeliciteerd met Fien. Leuke naam trouwens. Het oma en opa zijn is een van de mooiste dingen die je kan overkomen. Geniet er van!

    Geliked door 1 persoon

  2. Van harte gefeliciteerd Oma, en de rest van de familie uiteraard ook. Je weet nog niet wat op je afkomt, maar zo’n kleintje verandert je leven voorgoed.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ooooh, wat een goed nieuws! Proficat, oma! Oma zijn is héérlijk!!
    Proficiat ook aan de ouders!
    Ik hoop dat je dat kleine Fientje snel in je armen mag houden. In de tussentijd: véél foto’s, en ook véél filmpjes.

    Geliked door 1 persoon

  4. Oh Jeanne, wat heerlijk. Van harte gefeliciteerd met dit mooie, kleine meisje. En wat ontzettend balen dat je haar niet kunt vasthouden. Maar dat komt wel goed, vast! Vraag je dochter en schoonzoon maar om veel foto’s. Misschien een (k)raambezoek? Ook je man gefeliciteerd!

    Geliked door 1 persoon

  5. Hartelijk Gefeliciteerd oma Jeanne! Wat een mooi kind en een leuke naam! Ik hoop voor jou dat dat knuffelen niet al te lang op zich laat wachten, want babietjes ruiken zooo lekker!!

    Geliked door 1 persoon

  6. Mijn felicitatie voor de kersverse oma en opa, met de geboorte van Fien.
    Jammer dat je haar nog niet kunt vasthouden, maar het voornaamste is dat ze gezond is.
    Het gaat echt nog wel gebeuren en dan is het genieten, zo fijn.

    Geliked door 1 persoon

  7. Ik loop behoorlijk achter, merk ik. Op de een of andere manier krijg ik geen berichtje meer als jij een nieuwe blog publiceert. Ik zal eens onderzoeken of dat anders kan. Maar… mevrouw de blogger (die was je in je rijtje ‘titelatuur’ vergeten), wat een prachtig nieuws! Fien, wat een mooie naam… Ik wnes de vader en de moeder, maar ook de oma(‘s) en de opa(‘s) heel veel plezier met dit nieuwe wondertje…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie