Een streep

Ik trok een streep:

tot hier,

nooit ga ik verder dan hier.

Toen ik verder ging

trok ik een nieuwe streep,

en nog een streep.

De zon scheen

en overal zag ik mensen

en iedereen trok een streep

iedereen ging verder

(van Toon Tellegen)

Ik ga verder met een nieuwe baan!!

3 gedachtes over “Een streep

  1. Ik was laatst (eind september toch al weer…) ‘bevorderd’ tot ambulant muzikant tijdens een vossenjacht en bracht, al tokkelend op de gitaar, gedurende anderhalf uur liedjes ten gehore, tot grote vreugde van kinderen en voorbijgangers!
    Dit gebeurde tijdens de nationale Op-voeten-en-fietsendag, een dag die wij op school hadden uitgeroepen tot actiedag in de strijd voor een veilige aanfietsroute naar school. Het college zei nee tegen de plannen, maar de voltallige raad steunde ons afgelopen dinsdag en het college zwichtte uiteindelijk. Zie ook http://www.schagenvandaag.nl en/of http://nicotinbergenschool.web-log.nl!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s