3 thoughts on “Een streep

  1. Ik was laatst (eind september toch al weer…) ‘bevorderd’ tot ambulant muzikant tijdens een vossenjacht en bracht, al tokkelend op de gitaar, gedurende anderhalf uur liedjes ten gehore, tot grote vreugde van kinderen en voorbijgangers!
    Dit gebeurde tijdens de nationale Op-voeten-en-fietsendag, een dag die wij op school hadden uitgeroepen tot actiedag in de strijd voor een veilige aanfietsroute naar school. Het college zei nee tegen de plannen, maar de voltallige raad steunde ons afgelopen dinsdag en het college zwichtte uiteindelijk. Zie ook http://www.schagenvandaag.nl en/of http://nicotinbergenschool.web-log.nl!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s