Afscheid 2

voorjaar in eigen tuin 2007

voorjaar in eigen tuin 2007

Ik neem afscheid van de vroege voorjaarstuin. Alles wat nu bloeit zal dat voor de laatste keer doen. Volgend jaar is, als het eindelijk doorgaat, onze tuin weg. Het staat al zolang in de planning, dat het voor mij iets onwezenlijks geworden is. Ik kijk daarom goed om me heen en neem stukje voor stukje afscheid van ons mooie plekje.

2 thoughts on “Afscheid 2

  1. Zulke boeken zijn geweldig! Het is zielig voor kinderen dat ze denken dat ze minder zijn vanwege dyslectie ofzo! Super dat die jongetjes in je klas opbloeien! Voelt goed he? 😀

  2. Hallo,
    Ik zelf heb ook een blog, alleen dan met gedichten. Je hebt echt een hele mooie blog, en het is leuk om te lezen. Vooral deze. Ik heb mijn werkstuk over dyslexie. En ik had een vraag: ‘door wie is: IK BEN NIET BOM geschreven?’
    Groeten,,;
    Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s