Afscheid 2

voorjaar in eigen tuin 2007
voorjaar in eigen tuin 2007

Ik neem afscheid van de vroege voorjaarstuin. Alles wat nu bloeit zal dat voor de laatste keer doen. Volgend jaar is, als het eindelijk doorgaat, onze tuin weg. Het staat al zolang in de planning, dat het voor mij iets onwezenlijks geworden is. Ik kijk daarom goed om me heen en neem stukje voor stukje afscheid van ons mooie plekje.

2 gedachtes over “Afscheid 2

  1. Hallo,
    Ik zelf heb ook een blog, alleen dan met gedichten. Je hebt echt een hele mooie blog, en het is leuk om te lezen. Vooral deze. Ik heb mijn werkstuk over dyslexie. En ik had een vraag: ‘door wie is: IK BEN NIET BOM geschreven?’
    Groeten,,;
    Romy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s