Avontuur

t-kaasfabriek-27-05-2005-1Zal het eindelijk gebeuren? Worden we eigen woningbezitters? Zal het nieuwe huis dan toch werkelijkheid worden? We laten ons voorlichten bij diverse banken, er gaat een wereld voor ons open. Er wordt gepraat over hypotheekvormen, fiscale voordelen, rentetarieven, aflossingen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Op een gegeven moment kregen we allerlei informatie overhandigd door een adviseur, die fijntjes opmerkte:”Op het boekje staat een plaatje met een iets jonger stel, want de doelgroep is meestal jonger!” Ja, het voelt ook als een echt avontuur om op onze “oude dag” voor het eerst een huis te gaan kopen.

2 gedachtes over “Avontuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s