Startsein

img_1338 Eindelijk zijn we voorzichtig van start gegaan. Het grote inpakken is begonnen! De verhuisdozen zullen de komende weken/maanden niet weg te denken zijn uit ons huis. We moeten namelijk eerst een huis leegruimen en alle spullen weg werken, dan ons eigen huis leegruimen en alles weer uitpakken in het tijdelijke onderkomen. Na een jaar ongeveer komen de verhuisdozen weer tevoorschijn en mogen we weer alles verhuizen maar dan eindelijk naar ons nieuwe huis. We wachten al zolang op het startsein, dus we zijn vol enthousiasme aan het werk gegaan.

4 gedachtes over “Startsein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s