Notaris

tekening-huisNog nooit eerder in mijn leven was ik bij een notaris geweest. Vandaag is dan een duidelijke concrete stap gezet in het traject van oude naar nieuwe woning. Wij zijn nu de officiële eigenaren, ja waarvan? Van een bouwval, dat over twee weken gesloopt gaat worden, van een stukje grond, terwijl we straks een bovenwoning gaan betrekken, of eigenaar van een mooie bouwtekening?

4 gedachtes over “Notaris

  1. Dat doet me denken aan het schilderij van de twaalf apostelen. Argeloos weggegooid door mijn schoonvader en mij, door het zolderraam de tuin in. We hebben het nooit meer gevonden en mijn schoonmoeder was in alle staten…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s