Gedichtendag

Bij toeval was ik vandaag op station Utrecht even getuige van het optreden van dichters in het kader van de nationale gedichtendag. Dolf Jansen praatte de boel aan elkaar. Het gedicht “Gezegden” werd voorgelezen door Antjie Krog in het Zuid Afrikaans. Die taal klinkt altijd zo mooi, vind ik. Zelf kon ik een foto maken van het fotografencircus, dat blijkbaar bij zo’n evenement hoort. Even was ik zelf één van hen. (linkerfoto van beroeps)(rechterfoto van mezelf)Gedichtendag _dsc6595_2

Krog

2 gedachtes over “Gedichtendag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s