De stem van heelheid

De stem van heelheid Een van de boeken die ik gelezen heb is dit boek van Ruiz. ‘De vier inzichten” had ik al eerder gelezen. Ik vind het een fijne benadering van de kijk op het leven, maar moeilijk toepasbaar. De volgende korte beschrijving vond ik op de site van bol.com.

We worden geboren in waarheid, maar we groeien op in het geloof in leugens, vooral over onszelf. Als kind luisteren we nog naar de stem van de heelheid van ons wezen. Maar als we leren spreken, horen we alleen nog maar de stem van de kennis, die gebaseerd is op leugens. Dit is een bron van eindeloos lijden. Dat is de grote en eenvoudige waarheid die Don Miguel Ruiz ons voorhoudt. Met behulp van dit boek kunnen we een complete omslag in de perceptie van onszelf bewerkstelligen en als volwassenen onze oorspronkelijke heelheid, die we als tweejarig kind bezaten, bewust terugkrijgen.

2 thoughts on “De stem van heelheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s