Verbouwing

Bij dit thema van ‘stuur een foto’ van deze week moet ik meteen denken aan ons project van 5 jaar geleden. Ons oude huis werd afgebroken en een nieuw huis gebouwd. Het was een heftige, maar ook leuke periode. Inmiddels wonen we alweer 4 jaar naar volle tevredenheid in ons nieuwe huis. Indertijd heb ik op mijn weblog de hele bouw gevolgd. Het is nog na te lezen als je ‘ Van oud naar nieuw’ aanklikt. Een mooie gelegenheid om even terug te blikken. Aan een verbouwing van ons nieuwe huis denken we (nog) niet.

2 gedachtes over “Verbouwing

  1. ‘k Zag je reactie bij “stuur een foto” en ben op je blog aan het bladeren geslagen. Het “van oud naar nieuw” is niet bereikbaar, daarom ben ik in je archief aan het speuren gegaan. Erg leuk. Toch krijg ik het niet helemaal helder, en ben erg benieuwd hoe het gekomen en gegaan is. Een prachtig huis is het geworden dat Ilperhuis!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s