Bonnefanten voorjaar 2014

Omdat ik er bijna naast logeer kan ik er zo even binnen wippen. Het bevalt me prima om even de kunst te ondergaan, zonder me er verder erg in te verdiepen. Wat ik dit keer zag aan hedendaagse kunst, maakte me in ieder geval blij. Ik weet niet waarom. Voor mij onbekende namen noteer ik hier. Eens kijken of ze later weer indruk op me maken: István Csákány, Mark Manders, Rebecca Morris, Ien Lucas.
Meivakantie Maastricht 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s