Wat ik nooit eerder heb gezegd.

9200000040419260Dit is de titel van de debuut-roman van Celeste Ng. Een prachtig indrukwekkend boek. Het gaat over een ogenschijnlijk fijn gezin, dat alles goed op de rit heeft. Door de verdwijning en dood van een dochter ga je via verhaallijnen vanuit het perspectief van elk familielid zien, hoe een familie écht in elkaar zit. Ook kom je dan gaande weg achter de ware toedracht van verdwijning en dood van het meisje. Heel mooi geschreven. Ik bleef doorlezen, omdat er elke keer weer iets meer duidelijk werd, maar tot het laatst bleef het intrigeren. De les van dit boek is vooral: Wees jezelf. Een aanrader (Marianne en Tieka bedankt)

2 gedachtes over “Wat ik nooit eerder heb gezegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s