Meneer Mac en ik

meneer-mac-en-ik-esther-freud[1]Ik kreeg het boek voor mijn verjaardag van vriendinnen. Hun keuze viel op dit boek omdat het in Engeland speelt. (één van mijn lievelingslanden) Ze hebben een goede keuze gemaakt, want behalve dat het in Suffolk speelt rondom de eerste wereldoorlog gaat het ook over een kunstenaarsechtpaar, die komen wonen op het platteland en op een aparte manier bevriend raken met een jongetje uit het dorp. Vanuit zijn gedachtenwereld is het boek geschreven. Sfeervol, apart en spannend. Ja,want er loopt ook nog een rode draad door het boek over spionnen in oorlogstijd.

3 gedachtes over “Meneer Mac en ik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s