Gelezen

Gedurende de afgelopen maanden (Juli, augustus, september) heb ik een aantal boeken gelezen. Mijn gewoonte was om er een korte samenvatting over op mijn blog te plaatsen. Dit met het oog op mijn slechte geheugen, want ik ben altijd snel vergeten waar een boek over gaat. Erg lastig is dit ook. Dit geheugen was ook ooit een rede om dit blog te beginnen. Nu is er de afgelopen maanden de klad in gekomen om de boeken te plaatsen. Daarom doe ik nu in één keer een melding van het leesvoer van de afgelopen maanden, voor deze ene keer. Dan ben ik voor mijn gevoel weer bij. Een samenvatting van het verhaal kan ik dan wel opzoeken op internet, als ik mijn geheugen wil opfrissen.2016

7 gedachtes over “Gelezen

 1. IK heb van deze boeken alleen Adriaan van Dis gelezen. Heel mooi. Die onder rechts, daar kan ik de titel niet goed van lezen.
  Ik schrijf de titels van boeken die ik gelezen heb altijd in een schrift. Ook best handig, vind ik.

  Like

 2. Of het toeval is dat het boek van Adriaan van Dis zo groot en prominent in het midden staat, weet ik niet. Maar dat vond ik prachtig en ontroerend. Denk als een kunstenaar lijkt me heel interessant en heb ik op mijn lijstje gezet.

  Like

  1. Ik vond het een mooi boek over een intrigerende persoonlijkheid, maar ik moet zeggen dat ik op een of andere manier toch minder gegrepen werd door dit verhaal dan door eerder werk van Annejet.

   Like

 3. ‘Ik kom terug’, en dat dan als luisterboek. Meesterlijk! Dat taaltje van Adriaan van Dis… Ik leende het ook nog uit aan een vriendin, en ook zij heeft er intens van genoten. Alleen vond ik de afloop van het hele verhaal wat tegenvallen, aangezien er meteen aan het begin door het beschrijven van die sleutel en de kist wordt gesuggereerd dat er een enorme ontknoping zal volgen. Wat die spanning betreft blijven we lezende/luisterende kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s