Tuintonen

Tuintonen!! Dat is nog eens een naam, die de lading dekt. Het jaarlijks terugkerende evenement vond gisteren weer plaats in Watergang. En inderdaad; al wandelend door het idyllische plaatsje klonk uit veel tuinen muziek. De klapstoelen stonden klaar, dus luisteren maar. Met deze zomerse temperaturen was dat helemaal een genot.  Bovendien was de verdere entourage ook zo prachtig. Het is een klein buurdorpje bestaande uit één lange straat, waar twee auto’s elkaar niet kunnen passeren. Dus er komen bijna geen auto’s. Als je er niets te zoeken hebt kom je er nooit. Dus bij deze gelegenheid kun je alles eens van dichtbij bekijken: oor- en oogstrelend!

 

13 gedachtes over “Tuintonen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s