Foto-opdracht

Het wordt maar een kleine reclame-folder, maar dat doet er niet toe. Mijn schilder-juf heeft me gevraagd of ik foto’s wil maken van objecten die zij gemaakt heeft van geschept papier. Zij wil namelijk een cursus gaan geven over papierscheppen. In de reclame-boodschap wil ze dan ook verwerken, wat je er zoal van zou kunnen maken. Dat kun je zien op de foto’s, die ik gemaakt heb. Zij gaat er, al fotoshoppend een flyer van maken. Ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien. Dit is vooraleerst een collage van enkele van mijn foto’s. 

Dus mijn eerste foto-opdracht is binnen. Een groot woord, ha ha, want het is gewoon een vriendendienst, maar bij de letter is het een foto-opdracht, leuk toch?

12 gedachtes over “Foto-opdracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s