Leave no trace

Een heel indrukwekkende film, van begin tot eind. Een vader met zijn dochter leven in de natuur, in het paradijselijk natuurpark van Portland, totdat ze worden ontdekt. Ze moeten in een huis gaan wonen en zich proberen aan te passen aan de maatschappij. De vader heeft een oorlogstrauma. De innerlijke strijd die hij levert met zichzelf en ook de uitwerking ervan op zijn dochter is prachtig geacteerd. De instanties, die proberen te helpen door regulering, andere mensen die proberen te helpen. Mooi te zien hoe men uiteindelijk tot een goede oplossing voor een ieder komt. Ja, want de dochter heeft niet dezelfde problemen als de vader en zij krijgt langzaam de leeftijd, dat ze haar eigen keuzes gaat maken.

5 gedachtes over “Leave no trace

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s