Double vies

Ik was zwaar teleurgesteld bij het zien van deze film van Olivier Assayas. De voorfilm was zo veelbelovend. Want ja, het zijn stuk voor stuk geweldige acteurs, die in deze film spelen. Namen als Juliette Binoche, Guillaume Canet, Christa Théret, Vincent Macaigne. Hun acteerprestaties zijn ook nu weer erg goed. Het speelt in Parijs. Dus daar kon ik ook nog wel van genieten, het Franse leven. Maar er zat helaas té weinig verhaallijn in de film. Er werd van begin tot het einde eindeloos gekletst met elkaar. Discussies, die niet meer te volgen waren, in ieder geval niet door mij. Het ging over de snel veranderende uitgeverswereld in deze tijd van de digitale wereld. Hoe hou je je handel in boeken gaande? Oeverloze gesprekken dus, met er tussendoor weer eens iemand die vreemdging. Blijkbaar mode in die wereld. Ik las nu dat het een satirische komedie was. Helaas heb ik niet hoeven lachen, hooguit een grimlachje.

 

8 gedachtes over “Double vies

  1. Ik heb ook wel eens een film gezien met Binoche die zwaar tegenviel. Een goede actrice hoeft dus niet te betekenen dat wij de film goed gaan vinden. Satirische comedies zijn niet aan mij besteed.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s