Paper Art 2019

Ik had me er weinig voorstelling van gemaakt, maar ben totaal verrast. Geweldig wat je niet allemaal van papier kunt maken. Wat was er veel te zien en te genieten op deze Paper Art in het Coda in Apeldoorn. Wat een diversiteit in uitvoering van die papierknipkunst:

Groot en klein, grof en fragiel, kleurrijk en zwart-wit, hoekig en rond, plat en ruimtelijk en nog zoveel meer. Er werden herhaaldelijk kreten van ongeloof geslaakt: Is dit papier? Nee, dit kan geen papier zijn…………….

Deze foto heb ik even geleend van de site van Jan Eric Visser, de kunstenaar, die gerecycled oud papier gebruikt voor zijn sculpturen. Ongelooflijk, dat dit geen brok steen is, toch?

Wat een kunst! Kijk voor uitgebreidere kennismaking met kunstenaars op de site van het Coda, of ga er zelf heen. Het kan nog tot 27 oktober. De moeite waard.

11 gedachtes over “Paper Art 2019

  1. Hahaha, we doen wel precies hetzelfde hè. Ik was al bij Erwin Olaf en ook in de Nieuwe Kerk. En hier wil ik nog graag naar toe. Het staat in de planning, Ik was er een paar jaar geleden en vond het toen ook geweldig.Zo verrassend

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s