Concert met uitzicht

Ons jaarlijkse kerstconcert (vlak vóór kerst) is al een traditie aan het worden. We voeren dat concert al een aantal jaren uit samen met onze fanfare en sinds vorig jaar ook met het kerkkoor van de katholieke kerk uit ons dorp. De helft van de kerk is gevuld met muzikanten, de andere helft met dorpsgenoten. Naast extra stoelen, moesten er nog flink wat staanplaatsen worden uitgedeeld.

En gelukkig had al dit publiek niet de moeite voor niks genomen. Het werd een mooi, sfeervol geheel, dat menigeen in kerstsfeer bracht en zeker ook bijdroeg aan de kerstgedachte.

Als je zoveel mensen moet herbergen is dat wel eens wat proppen. Daardoor was de grote trom mijn uitzicht en ik kan jullie verzekeren, dat de grond onder mijn voeten af en toe heeft staan trillen.

7 gedachtes over “Concert met uitzicht

  1. wat een leuk dorp, bij ons gaat het ook zo, de Christmas Carol van Dickens werd in de week voor kerstmis 4 keer opgevoerd in kaffee Groesselt, prachtig vertaald in het Gronsveldse dialect, en een cast waar de spetters vanaf vlogen. Een enorme cast in 19e eeuwse costuums , met veel figuranten en begeleid door een sectie blazers van de harmonie. En de zaal zat vol met familie enmet de overige dorpelingen,

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s