Oogcontact

Op een druilerige zaterdagmiddag lieten vier fotomaatjes zich niet weerhouden om de straat op te gaan om te fotograferen. We gingen even naar De Dam, maar we zochten ook wat plekken op met overkapping. Het Centraal Station met opzij de fietstunnel en aan de IJzijde de overdekte galerij waren ideaal voor ons doel van vandaag. Daar passeren veel mensen. Die hadden we nodig, want we waren alle vier op weg gestuurd met een opdracht. Omdat straatfotografie zo’n breed begrip is had Hannie de organisatrice namelijk allemaal verschillende onderwerpen bedacht, waarnaar wij dan op zoek konden gaan. Het was net lootjes trekken. Iemand had fietsen als onderwerp getrokken De anderen moesten respectievelijk op zoek naar liefde en emotie. Ik moest oogcontact gaan maken en uiteraard vastleggen op de foto. Doodeng, maar leuk. Dit zijn mijn vier beste foto’s.

En zo waren we weer een middag van de straat met onze prachtige hobby!

16 gedachtes over “Oogcontact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s