Normale mensen

Het triggerde mij, dat er in de samenvatting van dit boek van Sally Rooney staat, dat het een intense roman is, die je je eigen liefde laat herbeleven. En inderdaad werd ik meegezogen in het liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell en zag raakvlakken.

Ik genoot van dit boek over twee jongelui elk uit een totaal ander milieu, die verliefd worden op elkaar. Je voelt hoe hecht hun band is en begrijpt ook, dat het noodzakelijk is, dat ze elkaar loslaten. Maar prachtig uitgewerkt is hoe de eenmaal gesmede band een fundament is onder hun beider levens. Het verhaal speelt in Ierland.

7 gedachtes over “Normale mensen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s