ABC

De afgelopen 26 dagen heb ik meegedaan aan een foto ABC op facebook. Samen met wat fotomaatjes bedachten we de groep denietachterdegeraniumswillenzitters. We plaatsten elke dag één of twee recente foto’s met de betreffende letter van die dag. Het was de bedoeling om de foto recent te maken, geen archieffoto’s. We zaten dan wel thuis, maar het gaf veel invulling, afleiding en plezier door zo toch met elkaar bezig te zijn. Af en toe had ik het er gewoon druk van en wat heb ik een plezier beleefd aan alle inzendingen en reacties op elkaar! Eigenlijk jammer dat een alfabet niet langer duurt dan 26 dagen, maar daar hebben we al wat op gevonden!

12 gedachtes over “ABC

  1. Heel leuk,dat vind ik heel wat creatiever dan al die doorgestuurde filmpjes op FB. Ik krijg soms wel 4 x dezelfde, eerst op FB en dan via de verschillende groepsapps. Dan vind ik dit heel wat creatiever.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s