Blik op Medemblik

Bij de Meelmolen De Herder spraken we af.

De een kwam uit Friesland, de ander uit Utrecht en de rest uit het noorden, midden en zuiden van Noord-Holland. Allemaal waren we blij elkaar weer eens in levende lijve te zien. Via Facebook hadden we elkaars foto’s wel bewonderd in de afgelopen periode, maar vandaag gingen dan weer eens samen fotograferen. M. was onze fantastische gids. Zij bracht ons op de mooiste plekken van Medemblik, dat zij nog goed kende vanuit haar werkzame leven. De voormalig Zuiderzeestad is de oudste van West-Friesland, uitstekend geschikt voor een fotografische stadswandeling. Je kunt de historie aflezen aan de verschillende soorten gevels,

de prachtige details,

de schilderachtige straatjes,

en een bijzonder stadhuis.

Langs de dijk van het IJsselmeer pakten we de mooie luchten nog even mee

en de reuring van zo’n havenmond. Kasteel Radboud zagen we slechts van ver, want het was gesloten voor publiek vandaag.

13 gedachtes over “Blik op Medemblik

  1. Nooit van gehoord maar eentje om te onthouden. Woon daar ne keer! Fantastisch toch. Je bracht het super goed in beeld. Mag zo in de folder van de VVV. Leuk om dit samen met fotovrienden te doen. Ik kan me voorstellen hoe gezellig dat moet geweest zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s