Soft focus

De afgelopen weken konden we met ons fotogroepje experimenteren met de soft focus-techniek. Meestal willen we de foto’s scherp hebben. Nu konden we experimenteren met onscherp, wazige effecten, waarmee je een romantisch en dromerig effect in je foto’s kunt brengen. Daarbij kun je filters gebruiken, maar er zijn ook andere hele goedkope manieren. Je kunt een doorzichtig plastic zakje om het objectief doen of een doorzichtig doekje of panty. al dan niet voorzien van een gaatje. Ik ging dus op zoek naar een oude panty…………………….

Dit zijn mijn probeersels.

6 gedachtes over “Soft focus

  1. Net als Emie, moest ik ook denken aan David Hamilton. Kon alleen even niet op de naam komen. Die foto’s vond ik niks, maar je werd er mee overspoeld. Deze manier van foto’s maken vind ik ook niet echt geweldig. Maar wel leuk om te proberen

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s