Glossy

Afgelopen voorjaar, aan het begin van de coronatijd, deed ik een oproep in ons dorp of er mensen waren die mee wilde werken aan mijn fotoproject #Ilpendaminside. Daar werd flink gehoor aan gegeven en zodoende maakte ik foto’s van dorpsgenoten achter de ramen. Ze zijn toen op facebook gepubliceerd.

Sinds een aantal jaren heeft in ons dorp iemand het initiatief genomen om een keer per jaar een glossy tijdschrift uit te geven voor en door Ilpendammers. Door de vele adverteerders kan het blad huis aan huis verspreid worden, gratis en voor niks. Ik werd benaderd of mijn foto’s met de verhalen uit de eerste lockdown geplaatst mochten worden. Ik voelde me vereerd en zei natuurlijk ja. Et voila, kijk zelf maar hier op pagina 31 t/m 35.

Ook deze 4e editie is gewoon weer een prachtig cadeautje geworden voor alle dorpsbewoners.

21 gedachtes over “Glossy

 1. Wat een leuk magazine en nog leuker om jouw project hierin terug te zien! Zal goed ontvangen worden lijkt mij.

  Op zo 6 dec. 2020 om 08:21 schreef Sjannesblog

  > Jeanne van Sjannesblog posted: ” Afgelopen voorjaar aan het begin van de > coronatijd deed ik een oproep in ons dorp of er mensen waren die mee wilde > werken aan mijn fotoproject #Ilpendaminside. Daar werd flink gehoor aan > gegeven en ik zodoende maakte foto’s van dorpsgenoten achter de ram” >

  Geliked door 1 persoon

  1. Beste Jeanne,
   Ik heb het op mijn telefoon nog niet goed kunnen bekijken, maar wat ik heb kunnen zien, ziet er prachtig uit. Wanneer is deze glossy verspreid? Alleen in het dorp of ook in de Purmer aan de Hofweg? Hier woont mijn moeder namelijk. Ik heb haar hier nog nooit over gehoord.
   Ik ben geïnteresseerd in de glossies.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s