Cover 1

Zeker in deze tijd, van veel binnen zitten ben ik zo blij met mijn veelzijdige hobby van fotograferen. Op stap gaan om iets vast te leggen is leuk, maar thuis zijn er ook dingen te maken. Zo kwam er een idee langs om een cover voor een denkbeeldig tijdschrift te maken. Daar werd ik zo enthousiast van om te doen! Ik denk dat jullie hier af en toe wel een nieuw tijdschrift zien verschijnen de komende tijd.

16 gedachtes over “Cover 1

  1. Superleuk!

    Op do 24 dec. 2020 om 08:52 schreef Sjannesblog

    > Jeanne van Sjannesblog posted: ” Zeker in deze tijd, van veel binnen > zitten ben ik zo blij met mijn veelzijdige hobby van fotograferen. Op stap > gaan om iets vast te leggen is leuk, maar thuis zijn er ook dingen te > maken. Zo kwam er een idee langs om een cover van een denkbeeldig tijdsch” >

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s