De taal van de stad

Het zal waarschijnlijk in elke stad zo zijn, maar in Rotterdam viel het me op, dat er overal zoveel tekst te lezen was. Bij aankomst op het Centraal station werden we al verwelkomd met een spreuk van Erasmus. Ik begrijp wel, dat men trots is op deze stadsgenoot.

Iets verderop las ik er nóg eentje van de wijsgeer.

Hieronder een kleine compilatie van wat ik nog meer zag aan taal en dat dus nog alleen maar in de directe omgeving van het station.

En dan nog de Luchtsingel, die eigenlijk helemaal is gemaakt van tekst.

17 gedachtes over “De taal van de stad

  1. Goede middag Jeanne, leuk al die teksten, je moet maar op het idee komen om ze vast te leggen en er een log over te maken. Meestal lees ik zulke teksten niet met aandacht en loop gewoon door. Maar ik neem aan dat sommigen in een mens zijn onderbewustzijn blijven hangen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s