De kleine vos

Al onze aandacht was bij de damherten verderop. Maar opeens stond er een jonge vos gewoon tussen ons in. Het perspectief moest verlegd worden.

Zeg nou zelf, dit is toch geen natuurlijke houding van zo’n vos, om de mensen op te zoeken. Hij liep als een bedelende hond tussen ons in. Hele speciale aandacht had hij voor een rugzak, die op de grond werd geplaatst. L had de grootste moeite om zijn fles water af te schermen. In dit gebied worden ze blijkbaar gevoerd. Dat verwachtte hij ook van ons. Helaas, daar beginnen we niet aan.

De vos begreep dat en is weggegaan, maar hij was er net lang genoeg om wat leuke foto’s van hem te maken.

16 gedachtes over “De kleine vos

  1. Goedemorgen, ik woon in Noordwijkerhout en weet dat er vroeger een dorpsgenoot was die iedere morgen de vossen ging voeren in de AWD. Of er nu nog iemand dat doet weet ik niet.

    Ik lees ieder morgen met genoegen je blog en geniet van de foto’s.
    Dankjewel.

    Like

  2. Zo kan ik de vos eens goed bekijken. Ooit kreeg ik in Italië op de camping, als onze hond door mijn man werd uitgelaten, avond aan avond een vos op bezoek. Eerst dacht ik wat een vreemde hond is dat en wie zou zijn baas zijn en kan die niet beter op hem letten? Overdag speurde ik de camping af om te zien waar die hond thuis hoorde. Nergens zag ik hem. De derde avond keek ik nog eens goed, het beest was ook wel erg schichtig voor een hond, allengs kwam ik er achter dat het wel een vos moest zijn. Nu ik de dikke staart zie weet ik het voor 100% zeker.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s