Ander decor

We reden verder door de mooie dorpjes in het West-Friese land, maar onze ogen speurden naar bollenvelden met een mooi decor erachter. Een paar keer stapten we uit. De eerste keer voor de koeien. De windmolens namen we maar voor lief.

De tulpen, die hier stonden waren van een bijzondere soort. De baas vertelde dat het een dubbele tulp was. Je ziet twee keer boven elkaar stamper en stuifmeeldraden zitten.

Allerlei soorten waren hier te bewonderen.

Verderop waren de kerken en schapen het decor.

Als toegift, omdat we wel weer genoeg tulpen hadden gezien gingen we nog even naar een vogelgebied, waar we ons hart konden ophalen: futenpaartje, eend met pulletjes,tureluur, bergeend en een klutenpaar.

8 gedachtes over “Ander decor

  1. Wat een heerlijk foto uitje. Mooie foto’s ook. Jammer dat ik nog niet mee kon. Woensdag ga ik met Bert een Tulpen route rijden in Flevoland. Krijg ik er toch nog iets van mee!

    Like

  2. Altijd mooi die bloemenvelden in vele kleuren, jammer dat het maar zo kort is. Je hebt er knappe foto’s van gemaakt, evenals van de vogels. Tulpen vind ik zo op het veld het mooiste, zeker als er afwisselend stroken te zien zijn wat kleur betreft. Thuis hoef ik geen tulpen in een vaas vreemd misschien maar dan heb ik liever andere bloemen. Jammer genoeg kan ik geen bloemen meer op tafel zetten sinds ik Molly in huis heb. Die kat heeft wat met bloemen, ze haalt die uit de vaas en verspreidt ze door de kamer en de keuken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s