Frank Westerman

El NegroIn de literaire salon heb ik kennis gemaakt met Frank Westerman. Hij vertelde heel boeiend over het ontstaan van “El Negro en ik”. Ook sprak mij het boek over 3 Groningse generaties herenboeren erg aan. Ik heb nog niets van de man gelezen, maar daar ga ik snel verandering in brengen.

Een gedachte over “Frank Westerman

  1. Dit is xc3xa9xc3xa9n van de Literaire salons waar ik met het meeste plezier op terugkijk. El Negro is dan ook een fascinerend boek. Ook zijn nieuwste boek “Ararat” is overigens zeker een aanrader te noemen.

    Met plezier hier even rondgedoold.
    op mijnen webstek even gereageerd op jouw vermoeden – ik kan het me niet herinneren, maar prove me wrong

    groetjes Jur

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s