Winkelen

Wat is winkelen een enerverende bezigheid! Samen met mijn dochter toog ik de stad in. We gingen op zoek naar laarzen voor haar en een rok voor mij. Een rok is een kledingstuk dat ik tot nu toe weinig gedragen heb. Daar wil ik verandering in brengen. Ik vind dat er veel leuke rokken te koop zijn. Maar aan een kledinghanger zijn ze vaak leuker dan aan mijn lijf. Nadat ik heel wat rokken gepast had, kocht ik er een. (volgens mijn dochter te duur)Vervolgens gingen we op laarzenjacht. Dochterlief liet haar keuze vallen op een paar donkerbruine suède laarzen. Eigenlijk te duur voor een eenvoudige studente. Helaas bleek haar maat niet meer voorradig. We kregen een tip van de schoenverkoopster om in een winkel in de Kalverstraat te gaan kijken. En ja hoor. In een zaak die alles kwijt moest vanwege een verhuizing, stonden de laarzen voor minder dan de helft van de prijs! De koop was gauw gesloten. Zo werden onze inspanningen beloond en kwam aan deze middag een happy end.

2 gedachtes over “Winkelen

  1. Ja, en ze heeft heel mooie laarzen gekocht ook nog. Mooi dieprood! Ik was ook op zoek naar nieuwe en kwam mooie, maar ook inderdaad, te dure tegen… En daarna een broek met 70 procent korting! Dat dan weer wel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s