Wat een sprekerd is die man

Janbrokkenlores Vanmiddag, ondanks het zonnige weer, heb ik ruim 2 uur in het theater gezeten om te luisteren naar Jan Brokken. Ik ken niet veel van zijn werk, maar na vanmiddag ga ik zeker boeken van hem lezen. Hij heeft voorgelezen uit: "Mijn kleine waanzin". Mijn ervaring bij voorlezen is, dat je je toch vrij snel laat afleiden. Maar dat was vanmiddag helemaal niet het geval. Hij heeft een heel prettig stemgeluid. Bovendien kon Jan Brokken uitermate boeiend vertellen. Na elke vraag die er gesteld werd, kwamen er weer tich annecdotes als toelichting op het antwoord. Jan Brokken is een reiziger, die door over de wereld te reizen veel meemaakt maar het is ook een echte verteller. Kortom, ik heb absoluut geen spijt van mijn bezoek aan het theater vanmiddag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s