Enkhuizen en Therese

Omdat ik het toch echt allemaal eens met eigen ogen wilde zien, zijn we vandaag richting Enkhuizen getogen. Tenslotte heb ik een hoofdprijs gewonnen en die ben ik maar eens gaan incasseren. De straatjes in Enkhuizen hebben niet alleen heel bijzondere namen, maar het is er ook heel sfeervol. Dus Xiwel, bedankt! Ik heb genoten van de stadswandeling.

Ik kon natuurlijk niet weg uit Enkhuizen zonder de tentoonstelling “Water” van Thérèse Aarts te bezoeken. Op haar weblog had ik er al van alles van gezien. Dat maakte nieuwsgierig. En het was erg de moeite waard. Wat je al niet van water kan maken.

Erg mooi. Ook de zomerse taferelen spatten van het doek, gewoon blijmakend en inspirerend. Thérèse bedankt!

7 gedachtes over “Enkhuizen en Therese

  1. Enkhuizen heeft aan de landkant ook een fraaie stadswal. Ik vind het wel eens jammer dat iedereen het Zuiderzeemuseum instuift en de rest van Enkhuizen vaak mist.

    Like

  2. Ik wil dolgraag ook even naar Thxc3xa9rxc3xa8ses water in Enkhuizen, maar voor een Bruggeling is dat natuurlijk een heel eind uit de route. Maar goed, de zomermaanden openen tal van perspectieven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s