Meisjesschool

De open atelierroute in Hoorn en omstreken bracht me bij Thérèse Aarts, die haar atelier heeft in de meisjesschool in Bovenkarspel. Een leuke kennismaking met iemand, die ik toch al een beetje kende via haar weblog. Het was voor mij de eerste keer dat ik een “weblog-contact” in levende lijve ontmoette. Het is toch een gekke gewaarwording. Haar kunst had ik al eerder bewonderd. Nog steeds word ik erg blij van haar werk, prachtig.

Kunstroute_hoorn_001 In de meisjesschool huisden nog meer kunstenaars met hun ateliers. Stuk voor stuk waren ze erg de moeite waard. In Hoorn kon je nog op meer plekken naar kunst kijken, maar ik miste daar toch de speciale charme om de kunstenaars in hun werkomgeving te zien. Dat spreekt mij in ieder geval meer aan.

Kunstroute_hoorn_002

5 gedachtes over “Meisjesschool

  1. Ach, daar hebben wij gewoond….Het is wel lang geleden, ‘ons’ huis staat er niet meer, op het einde van de Brouwersgracht, maar toch….er komen heel prettige herinneringen boven.

    Like

  2. Leuk id dat hxc3xa8.
    Ik had ook al bedacht dat we er heen konden gaan, maar we hadden andere verplichtingen en hadden niet genoeg tijd over voor de lange rit. (Die we dan ook nog hadden gecombineerd met bijvoorbeeld een wat langer bezoek aan Enkhuizen).
    Drie jaar geleden waren we er al eens op een open dag. Ook de sfeer van het schoolgebouw zelf is al de moeite waard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s