Parkeerbeleid

Wat jammer, dat je door parkeerbeleid beknot wordt in je vrijheid. Je wil een stuk wandelen in de duinen, maar je moet beginnen met geld in de parkeermeter te gooien. Dat betekent dus meteen, dat de tijd, dat je terug moet zijn bij de auto al vast ligt. De wandeling spontaan verlengen of ergens wat langer blijven zitten om uit te rusten zit er niet in, want dan hangt je ondanks het feit, dat je al een fortuin in die parkeermeter moest gooien, nog een boete boven het hoofd, als je pech hebt. Kortom, een zeer onrustig gevoel. Zou dit niet anders kunnen? Ik ga pas weer na september daar wandelen, want dan kun je vrij parkeren tot 1 april. Helaas.

Wandelen_bergen_003

4 gedachtes over “Parkeerbeleid

  1. Dat is in de stad vaak precies hetzelfde. en daar waar je niet vooruit moet bedenken hoe lang je weg zult blijven, rekenen ze vaak in hele uren, zodat het kan gebeuren dat je na twee uur en drie minuten voor drie uur betaalt.
    Daarna moet je wel binnen tien minuten de garage uit zijn!

    Like

  2. Je kunt best plkjes vinden waar je niet moet betalen! Maar als je in Bergen aan Zee wilt vertrekken heb je inderdaad een probleem, en het zal in Egmond aan Zee neit anders zijn, denk ik!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s