Eng

Ik hou erg van bossen. Waar ik nu woon, komt weinig bos voor en als het er is, vind ik het te kunstmatig. Dus trek ik af en toe richting bosrijkere omgeving om weer even te genieten. Toch heb ik ook een soort haat / liefde verhouding met bos. Er moet namelijk altijd iemand mee met mij dat bos in, want alleen in het bos vind ik ENG! Dat komt eigenlijk door mijn opvoeding. Wat heeft mijn moeder het erin gehamerd, dat ik alleen voor in het bos mocht spelen en niet verder het bos in mocht! Daar waren enge mannen of zoiets. Dus als ik al eens alleen ben in een bos loop ik daar niet ontspannen en alsmaar om me heen kijkend of er iets engs te bespeuren valt. Erg jammer, maar zo gaan die dingen.

Bos 001

Dit is het bos uit mijn jeugd, waar mijn moeder een klein beetje zicht op dacht te hebben vanuit ons huis en waar ik dus vaak speelde.
Bos 003

En wat is het dieper in het bos mooi!
‘Eng’ is het thema van ‘Stuureenfoto’ van deze week.

 

3 thoughts on “Eng

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s