Geel

Gele Afrikaantjes. Ik heb dit altijd stijve lelijke planten gevonden. Ik wandelde langs deze cilo bij Etersheim, die opgepimpt is met fleurige afrikanen. Bij het zien van al dit geel moest ik aan mijn vader denken die vorig jaar juni is overleden. Hij kweekte jarenlang zelf afrikaantjes en verkocht ze dan aan mensen uit de buurt. Het was jarenlang een leuke hobby voor hem. Geel was ook het thema van ‘Stuur een foto’.Hemelvaartweekend juni 2011 015
Hemelvaartweekend juni 2011 016

4 thoughts on “Geel

  1. Zo op die cilo ziet het er ook wel erg leuk uit. Joop won een paar weken geleden bloemetjes met de duiven, daar zaten ook gele Afrikaantjes bij, ik denk dat ik het zaad eens ga bewaren 🙂 (o.t) Leuk dat je de tekening van Yara herkende, ’t zou te knap zijn voor een kind van bijna 12. Leuk log heb je, ik ga je volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s