Homeland

1002004013301652Wat een fantastische serie is het! Over Homeland 1 was ik al heel positief, maar de tweede serie is al net zo prachtig. Het verhaal is spannend, zit ontzettend goed in elkaar, steeds weer heel verrassende wendingen, goede acteurs, kortom ik vond het alweer heel jammer, dat de DVD afgelopen was. Nu is het wachten op deel 3. In Amerika is die al op tv. Een trailer op YouTube zag er al weer heel veelbelovend uit ……………………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s