Even eruit

Eindelijk scheen de zon. Daar hebben we even van geprofiteerd door weer eens ouderwets een rondje te lopen van Bergen aan zee, via Schoorl aan zee door de duinen weer terug. Langs het strand leek het wel file lopen, uiteraard hoe verder we weg raakten bij de bewoonde wereld hoe rustiger het werd. Maar veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om een frisse neus te halen. Heerlijk was het.
IMG_4133
IMG_4131
De duinen hadden een metamorfose ondergaan op sommige plekken. Al de verbrande bomen werden opgeruimd en er zijn hele zandheuvels ontstaan op plekken waar eerst bos was. Ik las ergens dat de bedoeling is dat er nieuwe duinvorming moet gaan ontstaan. Eerst is het schrikken, maar ook dit landschap kan, denk ik mooi worden.
IMG_4141
IMG_4143

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s