Critical alignment yoga

Wat heerlijk inspannend was het weer, mijn wekelijkse yogales. Na zo’n kerstvakantie waarin ik duidelijk té weinig heb bewogen en teveel heb gegeten, voelt het als een weldaad, dat je je lichaam weer wat inspanning gunt. Hoe heerlijk ik zo’n kerstvakantie ook vind, ik kan er nu toch ook weer erg van genieten dat het gewone leven met zijn structuur en zijn activiteiten weer op gang komt. Het doet me weer goed om uit mijn winterslaap wakker te worden! Critical alignment yoga zet mijn lichaam weer op scherp.

NB-English-Yogaclasses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s