Hart van steen

Wat heb ik met hartjes? Die vraag stelde ik mezelf nadat Bettie op haar blog een oproep deed om je gefotografeerde harten naar haar door te sturen. Ik heb niets met hartjes, zeker niet met snoezige, suikerzoete harten. Maar wat ik wel heb, is een bijzonder fijne herinnering aan een spirituele vakantie in Spanje. Daar maakten we op een goed moment een meditatieve stilte-wandeling naar een stadje op de top van een berg. Bloedheet, inspannend, kortom het was afzien. Om mezelf af te leiden van alle ontbering nam ik me voor om mooie stenen te zoeken en mijn doel was met name om een steen te vinden in de vorm van een hart. Het leek een onrealistisch doel, maar voilà……………IMG_4172

Een  souvenir met een bijzondere herinnering, gevonden op een berg in Andalusië. Bertie gaat nog even door…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s