Laren

Eerst naar het museum. De tentoonstelling van Mauve tot Mondriaan bezocht. Altijd mooi, maar weinig verrassingen dit keer. Werk van F.H.Nibbrig e Mauve naast Max Liebermann en Veth. Paul de Lussanet was met zijn stijl opvallend in dit gezelschap. Op de collage zijn het de twee werken opgebouwd met veel lijnen. Rechtsboven en linksonder.Laren mrt 2014
Met het mooie weer was de tuin van het museum ook alweer een attractie.IMG_4344
Verder hebben we vanuit Laren naar Blaricum gewandeld op deze eerste lentedag. Het zijn prachtige dorpen en de natuur eromheen is ook bijzonder. Je ziet nog steeds de schilderachtigheid, wat dit gebied vroeger al tot een kunstenaarsdorp maakte.IMG_4351IMG_4350

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s