Bloesem

Vanochtend gefietst naar Edam voor ons bezoek aan schoonmama in het verzorgingshuis. Daarvoor moeten wij dan de Purmer doorkruisen. Daar staan prachtige boerderijen. Ik kan ervan genieten als mensen hun bedoeninkjes met zorg onderhouden. Het hoeft van mij niet heel erg aangeharkt te zijn, maar vooral sfeervol. Als je dan een paar bomen op je erf hebt staan, ben je in mijn ogen al goed bezig. Het open karakter van zo’n polder vraagt om beschutte plekken voor mens en dier. Als de bomen in het voorjaar dan ook nog kleuren van de bloesem wordt het helemaal een sfeervol geheel. Meer bloesemfoto’s bij ‘Stuureenfoto
IMG_4378

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s