Dwalend door Maastrichtse straten….

Wat een genot is het, te zwerven door Maastricht. Op voorwaarde dat je de koop goot mijdt en ook wegblijft bij alle paasdrukte, is het een feest om daar te wandelen. De stad heeft zoveel mooie hoekjes en historie. Het is altijd weer een klein beetje alsof je in het buitenland bent. Dat is eigenlijk heel tegenstrijdig, want het is voor mij ook thuiskomen. Ik kan er mijn moedertaal spreken, als ik wil. De lekkere temperaturen en de zon werkten ook sfeer verhogend.Pasen 2014 Maastricht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s