Dit zijn de namen

9200000007452368

Ik was meteen gegrepen door de sfeer van desolaatheid en een uitstraling van oost Europeaans / Russische mentaliteit. Twee verhaallijnen die eerst veel vragen oproepen, maar het wordt gaandeweg duidelijk hoe alles precies in zijn werk is gegaan. Ook komt later de verbinding tussen de twee verhalen tot stand. Heel mooi opgebouwde verhalen. Ik bleef van begin tot eind gegrepen.

 

 

 

Bron Bolcom:    Pontus Beg is commissaris van politie in Michailopol, een perifere grensstad in de steppe. Als de winter invalt, wordt er een groep uitgeteerde vluchtelingen gesignaleerd in de straten van zijn stad. Niemand weet wie zij zijn, hun spookachtige aanwezigheid veroorzaakt angst en onrust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s