Knuffelbeest

Ik realiseer me dat ik me niet kan herinneren dat ik als kind een knuffelbeest had. Ik had ooit een pop, maar dat was niet direct  mijn lievelingsspeelgoed, want ik was geen poppenkind. Toch heb ik nu 3 knuffelbeesten die in een mandje decoratief zitten te wezen. Een klassiek teddybeertje, een zwarte pluizige kraaiachtige handpop (wel gebruikt voor mijn werk) en Iejoor de ezel, een vriendje van Winnie the Pooh. Voor het thema van Stuureenfoto van deze week heb ik ze op de foto gezet: mijn knuffels!

IMG_4759

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s