Anders bekeken

Afgelopen week liep ik naar het Havenrak, het water waar Broek in Waterland aan ligt. Ik kon mijn ogen niet geloven. Het water begon pas veel verderop. De bootjes lagen op het droge. Net alsof je een groot getijdeverschil hebt en de bootjes liggen te wachten tot het weer vloed wordt. Je zou zo een wandeling gaan maken naar de waterrand. Ik vrees toch dat het dan een nat pak wordt.
IMG_5013
Een paar weken geleden stond er een bericht hier in de krant, dat er een fietsster uit Limburg de sloot in was gereden, omdat ze dacht, dat ze het fietspad op reed. Ook zij had het anders bekeken en was duidelijk niet gewend, dat er slootjes langs de kant van de weg zijn. Ik neem aan dat dit de reden is, dat in dat krantenbericht sprake was van fietsster uit ‘Limburg’.

Een gedachte over “Anders bekeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s