VVE

thuis 004Ons huis (Ilpenstein) is sinds 2008 een appartementencomplex. We wonen er met 4 families in. We zijn er trots op dat dit gebouw er staat. Na 12 jaar soebatten met de gemeente konden we ons toenmalig huurhuis kopen, voor de vlakte gooien en er nieuwbouw opzetten. Rekening houdend met het dorpsgezicht is de voorgevel herbouwd naar voorbeeld van het oude huis. We wonen al bijna 40 jaar met veel plezier op deze plek. Doordat het nu ons eigendom is geworden, ook van de andere bewoners, is een Vereniging Voor Eigenaren noodzakelijk. Samen met alle bewoners was er een schoonmaak dag georganiseerd. Buiten dat het ons geld bespaart was het ook nog heel gezellig om samen met de buurtjes aan het werk te zijn.Zo’n dag houden we erin. En de buitenkant van ons huis is weer ‘spic en span’!

IMG_5709

3 gedachtes over “VVE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s